Om oss

Norsk eiendomsoppgjør AS er et foretak med bevilling fra Finanstilsynet til å opptre som mellommann mellom kjøper og selger i forbindelse med eiendomstransaksjoner. Vi kan utføre oppgjør for privatpersoner, eiendomsmegler, advokater og utbyggere over hele landet.

Vi har lang og bred erfaring fra oppgjørsarbeid, og vi er opptatt av å ivareta selger og kjøpers interesser på en trygg og effektiv måte.

  • Spisskompetanse eiendomsoppgjør
  • Solid og bred erfaring
  • Effektive og pålitelige rutiner
  • Digitale prosesser

Vi er tre ansatte som har lang og bred erfaring fra eiendomsmegling og oppgjørsarbeid. De ansatte er alle utdannet eiendomsmeglere og lang erfaring og god kompetanse innen område, både frå eiendomsmegling og oppgjørsarbeid.

Vi har stor kapasitet og kunnskap om oppgjørsarbeid, og vil rettlede og hjelpe deg som kunde gjennom prosessen fra A- Å. Vi legger stor vekt på nøyaktighet, effektivitet og etterettlighet i alt vi gjør.

Vi er underlagt strenge krav og regler fra myndigheten og det er viktig for oss å gjennomføre oppgjørene i ht til de til enhver tid gjeldende regler. Vi holder oss faglig oppdatert til enhver tid. Ikke minst er vi opptatt av å gjennomføre vårt arbeid mest mulig digitalt for gjennom det sørge for at alle parter opplever et raskt og effektivt oppgjør. Vi legger også vekt på å være mest mulig tilgjengelig for våre kunder.

Bilde av Oslo